Polek (R)ewolucje. Dyskurs feministyczny w Polsce po 1989 roku - Szkudlarek, Katarzyna (Refleksje. Pismo naukowe studentów i doktorantów WNPiD UAM, 2015)
Recenzja książki Agnieszki Mrozik - Akuszerki transformacji. Kobiety, literatura i władza w Polsce po 1989 roku.