Andrzej Mądro, Muzyka a nowe media. Polska twórczość elektroakustyczna przełomu XX i XXI wieku - Chorościan, Ewa (Res Facta Nova, 2018)
Tekst jest recenzją książki Andrzeja Mądro pt. Muzyka a nowe media. Polska twórczość elektroakustyczna przełomu XX i XXI wieku.