List Michała Bristigera do Zygmunta Mycielskiego z kwietnia 1954 (zbiory Biblioteki Narodowej w Warszawie) - Bristiger, Michał (Res Facta Nova, 2022)
List Michała Bristigera do Zygmunta Mycielskiego z kwietnia 1954 (zbiory Biblioteki Narodowej w Warszawie)