Dok. 4. Prezydencja portugalska Rady r Silniejsza Unia Dla Lepszego Świata lipiec-grudzień 2007 r. - Dokumenty unijne, . (Rocznik Integracji Europejskiej, 2007)
Doc. 4. Portuguese Presidency of the Council A Stronger Union for a Better World July–December 2007