Agnieszka Nitszke, Janusz Józef Węc (red. naukowa), Podsumowanie VIII kadencji PE. Wyzwania integracji europejskiej w latach 2014–2019, Wydawnictwo Księgarnia Akademicka, Kraków 2019, ss. 427. - Dulak, Michał (Rocznik Integracji Europejskiej, 2019)
Recenzja