Book reviews: Zofia Sujkowska-Życka, Przemiany w Polsce po akcesji do Unii Europejskiej, Dom Wydawniczy ELIPSA, Warszawa 2013, ss. 320. - Koszel, Bogdan (Rocznik Integracji Europejskiej, 2014)
Book reviews: Zofia Sujkowska-Życka, Przemiany w Polsce po akcesji do Unii Europejskiej, Dom Wydawniczy ELIPSA, Warszawa 2013, ss. 320.