Jadwiga Kiwerska, Sojusz w kryzysie. Prezydentura Donalda Trumpa i relacje transatlantyckie, Wydawnictwo Instytutu Zachodniego, Poznań 2021, ss. 258. - Brust, Filip (Rocznik Integracji Europejskiej, 2022)
Recenzja