Europejska Polityka Bezpieczeństwa i Obrony ery „globalnego nie-pokoju”1. Koncepcje i praktyczna implementacja na początku XXI wieku - MICKIEWICZ, PIOTR (Rocznik Integracji Europejskiej, 2007)
Europejska Polityka Bezpieczeństwa i Obrony ery „globalnego nie-pokoju”1. Koncepcje i praktyczna implementacja na początku XXI wieku