Między słowami – polska i niemiecka wizja integracji europejskiej w deklaracji berlińskiej - FORMUSZEWICZ, RYSZARDA (Rocznik Integracji Europejskiej, 2007)
Między słowami – polska i niemiecka wizja integracji europejskiej w deklaracji berlińskiej