Status terytorium zamorskiego Wspólnot Europejskich na przykładzie Grenlandii - BRAŃKA, TOMASZ (Rocznik Integracji Europejskiej, 2007)
Status terytorium zamorskiego Wspólnot Europejskich na przykładzie Grenlandii