Europejski Nakaz Aresztowania – dylematy i wątpliwości. Perspektywa polska - SOBCZAK, JACEK (Rocznik Integracji Europejskiej, 2008)
Europejski Nakaz Aresztowania – dylematy i wątpliwości. Perspektywa polska