Nowy model prezydencji w Unii Europejskiej po zmianach zaproponowanych w traktacie lizbońskim - WĘC, JANUSZ (Rocznik Integracji Europejskiej, 2008)
Nowy model prezydencji w Unii Europejskiej po zmianach zaproponowanych w traktacie lizbońskim