Teoretyczne wyznaczniki zmiany i rozwoju Unii Europejskiej na przykładzie analizy programu prezydencji Francji – drugie półrocze 2008 - CZACHÓR, ZBIGNIEW (Rocznik Integracji Europejskiej, 2008)
Teoretyczne wyznaczniki zmiany i rozwoju Unii Europejskiej na przykładzie analizy programu prezydencji Francji – drugie półrocze 2008