Dylematy Europy Socjalnej. Nordycki model socjalny – w stronę konwergencji czy różnorodności? - NOWIAK, WOJCIECH (Rocznik Integracji Europejskiej, 2008)
Dylematy Europy Socjalnej. Nordycki model socjalny – w stronę konwergencji czy różnorodności?