Europejska Karta Języków Regionalnych lub Mniejszościowych jako instrument integracji międzynarodowej - SOBCZAK, JACEK (Rocznik Integracji Europejskiej, 2009)
Europejska Karta Języków Regionalnych lub Mniejszościowych jako instrument integracji międzynarodowej