Czy możliwa jest europejska kultura strategiczna? Analiza porównawcza narodowych strategii bezpieczeństwa (Niemcy, Francja,Wielka Brytania) - MALINOWSKI, KRZYSZTOF (Rocznik Integracji Europejskiej, 2008)
Czy możliwa jest europejska kultura strategiczna? Analiza porównawcza narodowych strategii bezpieczeństwa (Niemcy, Francja,Wielka Brytania)