Francja i Niemcy w procesie powstawania Unii Gospodarczej i Walutowej Unii Europejskiej - CIESIELSKA-KLIKOWSKA, JOANNA (Rocznik Integracji Europejskiej, 2009)
Francja i Niemcy w procesie powstawania Unii Gospodarczej i Walutowej Unii Europejskiej