Turcja na drodze do członkostwa w UE: uwarunkowania, przebieg oraz perspektywy negocjacji akcesyjnych - OSIEWICZ, PRZEMYSŁAW (Rocznik Integracji Europejskiej, 2009)
Turcja na drodze do członkostwa w UE: uwarunkowania, przebieg oraz perspektywy negocjacji akcesyjnych