Problemy ludnościowe na Litwie, Łotwie i w Estonii na tle krajów Unii Europejskiej - MILUSKI, TADEUSZ (Rocznik Integracji Europejskiej, 2009)
Problemy ludnościowe na Litwie, Łotwie i w Estonii na tle krajów Unii Europejskiej