Europeizacja ad extra w zarządzaniu zewnętrznym (external governance) Unii Europejskiej - RUSZKOWSKI, JANUSZ (Rocznik Integracji Europejskiej, 2010)
Europeizacja ad extra w zarządzaniu zewnętrznym (external governance) Unii Europejskiej