Mechanizmy finansowania operacji wojskowych Unii Europejskiej – ewolucja, uwarunkowania, perspektywy - PRZYBYLSKA-MASZNER, BEATA (Rocznik Integracji Europejskiej, 2010)
Mechanizmy finansowania operacji wojskowych Unii Europejskiej – ewolucja, uwarunkowania, perspektywy