Wpływ integracji europejskiej na zmianę przepisów prawa w Polsce w zakresie ochrony informacji niejawnych - OBLIŃSKA, KORNELA (Rocznik Integracji Europejskiej, 2010)
Wpływ integracji europejskiej na zmianę przepisów prawa w Polsce w zakresie ochrony informacji niejawnych