Studia europejskie jako element internacjonalizacji szkolnictwa wyższego w Unii Europejskiej - BEICHELT, TIMM; JAŃCZAK, JAROSŁAW (Rocznik Integracji Europejskiej, 2011)
Studia europejskie jako element internacjonalizacji szkolnictwa wyższego w Unii Europejskiej