Rumunia i Bułgaria na drodze do Unii Europejskiej (1990–2007) – perspektywa Niemiec i Francji - CIESIELSKA-KLIKOWSKA, JOANNA (Rocznik Integracji Europejskiej, 2011)
Rumunia i Bułgaria na drodze do Unii Europejskiej (1990–2007) – perspektywa Niemiec i Francji