Uwarunkowania i priorytety prezydencji Polski w Radzie Unii Europejskiej w 2011 roku - KONOPACKI, STANISŁAW (Rocznik Integracji Europejskiej, 2011)
Uwarunkowania i priorytety prezydencji Polski w Radzie Unii Europejskiej w 2011 roku