Realizacja Programu Kulturalnego Polskiej Prezydencji w Radzie Unii Europejskiej - BARABASZ, ADAM (Rocznik Integracji Europejskiej, 2011)
Realizacja Programu Kulturalnego Polskiej Prezydencji w Radzie Unii Europejskiej