Partnerstwo Wschodnie – szansa dla europejskiej integracji państw poradzieckich - SYDUN, SWIETŁANA (Rocznik Integracji Europejskiej, 2011)
Partnerstwo Wschodnie – szansa dla europejskiej integracji państw poradzieckich