Unia Europejska w dążeniu do przestrzegania praw człowieka na Białorusi - KAKAREKO, KSENIA (Rocznik Integracji Europejskiej, 2011)
Unia Europejska w dążeniu do przestrzegania praw człowieka na Białorusi