Integracja europejska w polityce zagranicznej Turcji za rządów Partii Sprawiedliwości i Rozwoju (AKP) - OSIEWICZ, PRZEMYSŁAW (Rocznik Integracji Europejskiej, 2011)
Integracja europejska w polityce zagranicznej Turcji za rządów Partii Sprawiedliwości i Rozwoju (AKP)