Dok. 5. Konkluzje prezydencji z posiedzenia Rady Europejskiej w Brukseli (14 grudnia 2007 r.) - Dokumenty unijne, . (Rocznik Integracji Europejskiej, 2007)
Doc. 5. European Council, Brussels, 14 December 2007: Presidency Conclusions