Mieczysław Stolarczyk, Główne tendencje ewolucji globalnego i europejskiego systemu międzynarodowego w okresie pozimnowojennym i ich niektóre implikacje, Mysłowice 2022, ss. 561. - Stypa, Łukasz (Rocznik Integracji Europejskiej, 2022)
Recenzja