Suwerenność, wspózależności i legitymizacja systemu integracyjnego Unii Europejskiej - CZACHÓR, ZBIGNIEW (Rocznik Integracji Europejskiej, 2007)
Suwerenność, wspózależności i legitymizacja systemu integracyjnego Unii Europejskiej