Polska Ludowa wobec europejskich inicjatyw integracyjnych w latach 1946–1957 - BARABASZ, ADAM (Rocznik Integracji Europejskiej, 2007)
Polska Ludowa wobec europejskich inicjatyw integracyjnych w latach 1946–1957