Ocena przygotowania Wielkopolski do wdrażania i zarządzania Wielkopolskim Programem Operacyjnym Rozwoju Regionalnego - HOFFMANN, TOMASZ (Rocznik Integracji Europejskiej, 2007)
Ocena przygotowania Wielkopolski do wdrażania i zarządzania Wielkopolskim Programem Operacyjnym Rozwoju Regionalnego