RFN–Unia Europejska i Pakt Stabilności dla Europy Południowo-Wschodniej - SOKOŁOWSKA, PATRYCJA (Rocznik Integracji Europejskiej, 2008)
RFN–Unia Europejska i Pakt Stabilności dla Europy Południowo-Wschodniej