Integracja europejska w perspektywie teorii gier wielokrotnych. Wybrane zagadnienia - KAŹMIERCZAK, MAREK (Rocznik Integracji Europejskiej, 2008)
Integracja europejska w perspektywie teorii gier wielokrotnych. Wybrane zagadnienia