Europejski kontekst stosunków polsko-niemieckich w okresie rządów koalicji PO-PSL (2007–2009) - KOSZEL, BOGDAN (Rocznik Integracji Europejskiej, 2009)
Europejski kontekst stosunków polsko-niemieckich w okresie rządów koalicji PO-PSL (2007–2009)