Rola Unii Europejskiej w budowie nowego ładu międzynarodowego – stan obecny i perspektywy - REWIZORSKI, MAREK (Rocznik Integracji Europejskiej, 2010)
Rola Unii Europejskiej w budowie nowego ładu międzynarodowego – stan obecny i perspektywy