Adaptacja systemów oświaty i szkolnictwa wyższego w Rumunii do standardów UE - SOLAK, JANUSZ (Rocznik Integracji Europejskiej, 2010)
Adaptacja systemów oświaty i szkolnictwa wyższego w Rumunii do standardów UE