Mechanizmy Finansowe 2004–2009 – pozaunijne źródła wsparcia rozwoju ekonomicznego i społecznego Polski - GUZOWSKA, ALEKSANDRA (Rocznik Integracji Europejskiej, 2011)
Mechanizmy Finansowe 2004–2009 – pozaunijne źródła wsparcia rozwoju ekonomicznego i społecznego Polski