Ogólnopolska Konferencja Naukowa , Liberalizm ekonomiczny a transformacja gospodarcza”. Poznań, 22 września 2011 r.. - Jarmołowicz, Wacław; Piątek, Dawid (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2012)
.