Anton D. Rudokwas, Spornyie woprosy uczeniia o priobrietatielnoj dawnosti, Moskwa 2011 - Moskwa, Leopold (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2012)
Anton D. Rudokwas, Spornyie woprosy uczeniia o priobrietatielnoj dawnosti, Moskwa 2011