Uroczystość Jubileuszu 70-lecia urodzin Profesora Feliksa Zedler - Grzegorczyk, Paweł; Walasik, Marcin (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2012)
Sprawozdania i informacje: Uroczystość Jubileuszu 70-lecia urodzin Profesora Feliksa Zedler.