"Swoistość procedur publicznego prawa gospodarczego’’. Konferencja Zakładu Publicznego Prawa Gospodarczego UAM w Poznaniu oraz Katedry Publicznego Prawa Gospodarczego Uniwersytetu Wrocławskiego - Chołodecki, Mateusz (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2012)
Sprawozdania i informacje: "Swoistość procedur publicznego prawa gospodarczego’’. Konferencja Zakładu Publicznego Prawa Gospodarczego UAM w Poznaniu oraz Katedry Publicznego Prawa Gospodarczego Uniwersytetu Wrocławskiego