Uchwała Nr 9/2020 Komitetu Nauk Prawnych Polskiej Akademii Nauk z dnia 15 października 2020 r. w sprawie nagannych praktyk przy sporządzaniu wykazu wydawnictw naukowych - Polskiej Akademii Nauk, Komitetu Nauk Prawnych (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2020)
*