„Konkurencja na rynku gazu. Uwarunkowania prawne”. Ogólnopolska Konferencja Naukowa na Wydziale Prawa i Administracji UAM (Piotr Lissoń), s. 299-301 - Lissoń, Piotr (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2018)
.