KRYMINALIZACJA W IMIĘ DOBRA WSPÓLNEGO KILKA UWAG NA MARGINESIE KSIĄŻKI MARKA PIECHOWIAKA DOBRO WSPÓLNE JAKO FUNDAMENT POLSKIEGO PORZĄDKU KONSTYTUCYJNEGO - Szczucki, Krzysztof (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2018)
.