Liberalne przesłanki polskiej transformacji pod red. Wacława Jarmołowicza, Katarzyny Szarzec, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2011, SS. 301. - Boehlke, Jerzy (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2012)
Liberalne przesłanki polskiej transformacji pod red. Wacława Jarmołowicza, Katarzyny Szarzec, Polskie Wydawnictwo Ekonomiczne, 2011, SS. 301.