„Jurysprudencja lwowska”. Ogólnopolska Konferencja Naukowa na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Poznań, 30 marca 2012 r. - Kruszyńska, Joanna; Kola, Jarosław (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2012)
„Jurysprudencja lwowska”. Ogólnopolska Konferencja Naukowa na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Poznań, 30 marca 2012 r.