Refleksje nad pracą Tomasza Justyńskiego Prawo do kontaktów z dzieckiem w prawie polskim i obcym - Radwański, Zbigniew; Zagadło, Robert (Ruch Prawniczy, Ekonomiczny i Socjologiczny, 2012)
Recenzja: Refleksje nad pracą Tomasza Justyńskiego Prawo do kontaktów z dzieckiem w prawie polskim i obcym.